Selfstorage Achel - onze aanpak

Onze aanpak

Selfstorage Achel - teamfoto

Ons verhaal

Sinds 2011 kan je bij Selfstorage in Achel 7/7 terecht voor al jouw opslagproblemen, klein of groot. Ons bedrijf beschikt over 2000 m² oppervlakte en biedt jou de ideale oplossing op vlak van tijdelijke verhuur van opslagruimtes. Wij bieden diverse mogelijkheden aan. Zo kan je bij ons terecht voor opslag van jouw meubels, hobby- of vakantiespullen en inboedel tot archiefopslag of stockage van handelsvoorraden.

Flexibiliteit en veiligheid

Bij Selfstorage-Achel staat flexibiliteit centraal. Geen lange wachttijden meer, maar meteen de ruimte beschikbaar wanneer je er nood aan hebt. Of je nu een opslagruimte zoekt voor een maand of voor een heel jaar, wij bieden het ideale pakket voor jou. Daarnaast bieden wij ruimtes van 1 tot 300 m³ en heb je de mogelijkheid om, indien nodig, makkelijk en snel een grotere of kleinere ruimte te betrekken. Op die manier heb je altijd de perfecte ruimte voor handen voor jouw goederen. Bovendien betaal je dankzij onze korte opzegtermijn van slechts één maand nooit te veel!

Ons bedrijf doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je jouw goederen met een gerust hart kan achterlaten in onze opslagruimtes. Allereerst werken wij met een actieve toegangscontrole en een geavanceerd camerabewakingssysteem. Dit wil zeggen dat alleen bevoegde personen ons gebouw kunnen betreden. Daarnaast is iedere opslagruimte afgesloten doormiddel van een slot met sleutel die zich in jouw persoonlijk bezit bevindt, zelfs wij kunnen jouw box niet betreden zonder jouw toestemming. Jouw box is dus volledig privé.

Een tweede punt is de brandveiligheid van ons gebouw. Wij gebruiken een van de modernste branddetectiesystemen. Bovendien hangen er doorheen het gebouw diverse brandblussers en waterslangen zodat er meteen kan worden ingegrepen bij brandgevaar.

Toegankelijkheid en goederenontvangst

Toegankelijkheid en goederenontvangst

Doordat Selfstorage-Achel 7/7 geopend is, kan je op ieder moment gebruikmaken van jouw goederen. Je kan simpelweg het gebouw betreden met jouw toegangspas en je box openen met de persoonlijke sleutel. Je bezit als het ware een handige garagebox, maar op afstand. Daarnaast kan je bij ons ook altijd goederen probleemloos laten leveren aangezien er altijd iemand aanwezig is om ze veilig aan te nemen en te bewaren voor jou.

Ook op vlak van toegankelijkheid ben je bij ons bedrijf op de juiste plaats. Onze opslagfaciliteit beschikt over een grote goederenlift die je te allen tijde gratis kan gebruiken. Daarnaast zijn niet enkel onze opslagruimtes droog en proper, ook het laden en lossen kan steeds droog gebeuren dankzij onze overdekte ingangen. Bovendien hebben wij steeds steekwagens en palettenwagens ter beschikking voor onze klanten zodat het zware tilwerk wordt vergemakkelijkt. Tot slot kan je bij Selfstorage-Achel ook terecht voor de verhuur van verhuiswagen en bestelwagens of kan je zelfs gratis een aanhangwagen lenen zodat het transport van jouw goederen ook op een veilige manier kan gebeuren.