Selfstorage Achel - opslag voor bedrijven

Opslag voor bedrijven

immense oppervlakte

Immense oppervlakte

Ook voor jouw bedrijf bieden wij oplossingen op maat. Zo kan je bij Selfstorage-Achel terecht voor opslag van handelsvoorraden, archiefopslag of zelfs industriële opslag. Door onze immense oppervlakte van 3000 m³ kunnen wij opslagruimtes voorzien aangepast aan jouw noden. Dankzij onze uitstekende ligging, dicht bij de grens en diverse snelwegen, vormen wij bovendien een ideale uitvalsbasis naar Zuid-Nederland, Noord-België en zelfs Duitsland.

Daarnaast kan je met een gerust hart slapen aangezien jouw goederen veilig en wel opgeborgen staan bij ons bedrijf. Ons pand is voorzien van 24/24 camerabewaking en dankzij een elektronisch toegangscontrolesysteem kunnen enkel onze eigen klanten het gebouw betreden. Bovendien is iedere unit persoonlijk en afgesloten en heeft enkel de klant de sleutel in zijn bezit. Jouw opslagruimte is dus volkomen privé. Ook wij hebben hier geen toegang toe.

Verder bieden wij een uitstekende service ter ondersteuning van jouw bedrijf. Zo kan je zonder problemen goederen bij ons laten bezorgen, aangezien er permanent iemand aanwezig is om deze in ontvangst te nemen. Wij bewaren jouw goederen veilig en zetten deze tijdig voor je klaar, zodat je ze op een gewenst tijdstip kan afhalen.

De voordelen op een rijtje

Goederenontvangst - icon

Tijdelijke opslag vanaf1 maand tot permanente opslag

Zeven op zeven toegankelijk - icon

7/7 toegankelijk

Camerabewaking en toegangscontrole - icon

Camerabewaking en toegangscontrole

Veilige opslag met badgesysteem

Veilige opslag met badgesysteem

nette, verwarmde opslagruimtes

Nette, verwarmde opslagruimtes van 1 m³ tot 300 m³

Aanpasbare oppervlakte

Oppervlakte op ieder moment aanpasbaar aan jouw noden

Opzegtermijn van slechts één maand

Maandelijks opzegbaar