Selfstorage Achel - opslagruimte en meubelbewaring

Opslag voor particulieren

Veilig, droog en netjes

Heb je plaats te kort, staat jouw garage of zolder ook helemaal vol? Selfstorage-Achel biedt voor jou de ideale oplossing. Je kan hier terecht als particulier voor het huren van een opslagruimte. Zo kan je jouw goederen veilig, droog en op een propere manier opbergen zonder enig probleem. Ons bedrijf is 7/7 geopend waardoor je op ieder moment van de dag jouw goederen kan afhalen.

Daarnaast werken wij op een zeer flexibele manier. Hierdoor kunnen wij jou op ieder moment een opslagruimte aanbieden voor gelijk welke huurperiode, al vanaf één maand. Je kiest zelf de grootte, gaande van 1 tot 300 m³ en hoelang je de box nodig hebt. Daarbij werken we met een handige opzegtermijn van slechts één maand.

Veilig, droog en netjes
De klant staat altijd centraal bij Selfstorage

De klant staat altijd centraal

Bij ons staat de klant altijd centraal. Daarom bieden wij ook tal van diensten aan om jouw huurperiode zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij bieden gesloten aanhangers gratis aan, zo verplaats je jouw goederen zonder enige moeite.

Bovendien hebben wij ook interne transportmiddelen: transport- en palletkarren en steekwagens, die je gratis kan gebruiken. Verder zijn wij ook zeer makkelijk bereikbaar vanuit Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven, Lommel, Pelt, Peer, Bree, Budel en Weert. Kortom, bij ons worden jouw goederen veilig en wel opgeborgen!