Selfstorage Achel - Verhuizen

Verhuizen

verpakkingsmaterialen

Verpakkingsmaterialen

Wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom bieden wij naast tijdelijke opslagruimtes in allerlei formaten ook een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen. In onze winkel helpen wij je graag verder met persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat jouw verhuis kinderspel wordt.

Waarom de juiste verpakking?

Het belangrijkste bij een verhuis zijn de verpakkingsmaterialen. Jouw goederen hebben vaak een grote materiële of emotionele waarde en moeten dan ook grondig ingepakt worden zodat ze tijdens het vervoer niet beschadigd worden. Daarnaast zorgen deze verpakkingsmaterialen ervoor dat jouw goederen netjes geordend en bewaard kunnen worden tijdens vervoer en bij stockage.

In onze winkel kan je terecht voor noppenfolie en verhuisdekens, maar ook voor beschermhoezen voor jouw bankstel, stoel, salon of matras. Tot slot hebben wij ook uitstekende verhuisdozen in ons assortiment die voorzien zijn van hoogwaardig Kraft kwaliteitskarton en een speciale autolock-bodem. Hierdoor zijn deze dozen gemakkelijk in gebruik, heb je geen plakband nodig en kunnen ze tot wel 50 kg dragen.

de juiste verpakking